سیستم پاسخگویی الکترونیکی

حاضرین در سایت
ما 2 مهمان آنلاین داریم
نقشه سایت
Home آرشيو اخبار اخبار اعلام نتایج پذیرفته شدگان کاردانی حرفه ای نیمسال اول 97-96 دانشگاه جامع علمی کاربردی

فهرست اسامی پذیرفته شدگان نهایی کد رشته محل‌های متمرکز دوره های کاردانی فنی و دوره های کاردانی حرفه‌ای سال تحصیلی 97- 96 (ناپیوسته) دانشگاه جامع علمی کاربردی اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، بدلیل حذف ظرفیت پذیرش کد رشته محل‌های 13263، 13444، 13627، 13832، 14488، 14838، 14895، 14939، 12490، 12577، 14248، 13395، 13719، 11722 و ظرفیت پذیرش آزاد کدرشته 11721 در کد رشته محل‌های مذکور داوطلبی به عنوان پذیرفته شده اعلام نخواهد شد.

داوطلبان می‌توانند نتایج را از طریق پایگاه الکترونیکی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.orgمشاهده کنند.

رعایت نکات زیر برای پذیرفته‌ شدگان الزامی است:

الف) براساس ضوابط مربوط به گزینش متمرکز هر یک از رشته‌های تحصیلی گروه‌های آموزشی دوره‌های مذکور از بین داوطلبانی که حدنصاب لازم را احراز کرده‌اند، براساس اولویت کدرشته محل‌های انتخابی و ظرفیت‌های تخصیص داده شده به هر سهمیه، گزینش انجام و فهرست اسامی پذیرفته‌شدگان در هر کدرشته محل استخراج گردیده است.

پذیرفته ‌شدگان دوره های مذکورلازم است از روز دوشنبه 3 مهرماه 96 برای اطلاع از تاریخ دقیق ثبت‌نام و انتخاب واحد به سایت جامع آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی به نشانی   www.edu.uast.ac.irمراجعه و در روزهای تعیین شده با در دست داشتن مدارک مندرج در بند «ب» و با توجه به کدرشته محل قبولی به نشانی تعیین شده در جدول شماره (4) دفترچه راهنمای پذیرش دوره‌های مذکور مراجعه نمایند.

ب) مدارک لازم برای ثبت‌نام:

1- شش قطعه عکس همانند پرسنلی پشت سفید تمام رخ 4×3 تهیه شده در سال جاری.

2- یک برگ تصویر شناسنامه و اصل آن جهت مطابقت.

3- یک برگ تصویر کارت ملی و اصل آن جهت مطابقت.

4-  اصل دیپلم کامل متوسطه و یا گواهی آن برای داوطلبان نظام قدیم آموزش متوسطه با مهر و امضای رئیس اداره آموزش و پرورش منطقه محل تحصیل به انضمام یک برگ تصویر آن.

5-  اصل مدرک دیپلم نظام جدید آموزش متوسطه و یا گواهی پایان دوره سه ساله نظام جدید با مهر و امضای رئیس اداره آموزش و پرورش منطقه محل تحصیل به انضمام یک برگ تصویر آن.

6- اصل فرم تأییدیه معدل جهت فارغ‌التحصیلانی که تاکنون گواهینامه پایان تحصیلات برای آنان صادر نشده است.

7- گواهی اشتغال به کار با امضا و مهر بالاترین مقام مسئول، آخرین فیش حقوقی و آخرین حکم کارگزینی یا قرارداد معتبر انجام کار(برای پذیرفته‌شدگان شاغل)

8- مدرکی که وضعیت نظام وظیفه داوطلبان را با توجه به بند 3-2 مقررات وظیفه عمومی مندرج در صفحات 3 و 4 دفترچه راهنمای پذیرش مذکور مشخص نماید. (برای برادران)

در رابطه با امور آموزشی مرکز از کدام مورد زیر رضایت بیشتری دارید?